Gurmánský tip: Hřejivé zimní menu v Trezoru Marka Fichtnera

Oblíbená pražská restaurace Červený Jelen vstupuje do nového roku s novým zimním menu ve zdejším vyhlášeném kulinářském Trezoru. Executive chef Marek Fichtner a head chef František Hrdina jej spolu se svým týmem vystavěli na pevném základě pečlivě vybraných produktů té nejvyšší kvality, jako jsou sladkovodní i mořské ryby, zvěřina, houby či kořenová zelenina. Delikátní menu je v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru podáváno každý večer od úterý do pátku. PŘEDKRMY Marinovaná makrela s Bonito majonézou, bagnet vert a granátovým jablkem | Pečená Foie gras s kumquaty, šalotkou s balsamicem a čokoládovou omáčkou…

Článek <span>Gurmánský tip: Hřejivé zimní menu v Trezoru Marka Fichtnera</span> se nejdříve objevil na PražskéPříkopy.cz.